Mød Yvonne

Jeg hedder Yvonne Miller. Jeg elsker yoga og har praktiseret yoga i over 15 år. I 2014 tog jeg min første yogauddannelse hos Hamsa Yogastudio, og har ikke set mig tilbage siden. Jeg har taget mange uddannelser og kurser inden for forskellige former for yoga og meditation. Fra de helt blide yogaformer over de mere dynamiske og spirituelle former for yoga. 
Mit hjerte banker især for blid yoga, som Yin Yoga og langsomme Vinyasaflows/blid Hatha, hvor der er tid til at mærke efter og lytte til kroppen.

I det hele taget er jeg stor fan af langsomhed (nej, det er ikke mig du ser sprinte afsted på en løbetur – måske lunte… men allerhelst går jeg 😉 ). Jeg er fan af at sætte tempoet ned i en, efter min mening, alt for travl verden. Fan af at stoppe op og lytte. Fan af stille stunder. Jeg tror, af hele mit hjerte, at de fleste af os har brug for disse pauser med stilhed og langsomhed. Pauser, hvor magien kan sker og nye mønstre, ideer og veje viser sig for os.

For mig er en yogapraksis, udover de fysiske fordele, selvfølgelig, et rum, hvor du har mulighed for træne din pausemuskel, træne din evne til langsomhed og nærvær, og til at gå på opdagelse i stilheden.

Min mission er at stille dette rum til rådighed for dig. At guide dig ind i de mange lag som en yoga- og meditationspraksis rummer, og at inspirere dig til at lade det brede sig fra yogamåtten, og til resten af livet.

Jeg elsker den tilstand af nærvær og ro som min yoga- og meditationspraksis giver mig. Et nærvær og en ro, som jeg rigtig gerne vil dele med dig og være med til at vise vejen til, hvis du er klar! 

%d bloggers like this: