Indre forårsrengøring med Flow- og Yinyoga

WORKSHOP – Gå foråret i møde med 2½ times skøn yoga, hvor vi dykke ned i forårets spirende energi, og få sat gang i en indre forårsrengøring af både krop og sind. Det er tid til at børste vinteren af dig og blive klar til foråret!

Vi skabe jordforbindelse, flow og spirende fornemmelser i krop og sind, så hele dit system er klar til forårets opadgående energi. Forårsrengøringen begynder med en skøn flowsekvens, hvor vi får skabt varme i kroppen og gang i åndedrættet. Herefter en længere Yin Yoga sekvens, der sætter gang i din indre forårsrengøring med yin yogaøvelser, der støtter og styrke energiflowet til dine lever- og galdeblæremeridianbaner. Din lever er kroppens kemifabrik og står bl.a. for at nedbryde giftstoffer, brugte hormoner og rense blodet, og er derfor et vigtigt organ i din indre rengøringsproces.

I Yin Yogaens fantastiske verden arbejder vi med kroppen gennem lange dybe stræk, der øger din smidighed, udrensningsproces og energiflowet i din krop. Udover de fysiske fordele ved Yin Yoga, er det også en meget meditativ praksis, hvor du træner sindets evne til fokus, koncentration og nærvær.

Hvornår og hvor
Lørdag d. 20.3. kl. 10.00 – 12.30 hjemme hos dig, hvor vi mødes online til livestream via Zoom. Du får link til klassen senest kl. 8 lørdag morgen i din mailboks.

Workshoppen bliver optaget, så hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen, kan du se den senere, da du, som en bonus, får adgang til optagelsen resten af marts måned.

Det praktiske
Du skal bruge en yogamåtte og et tæppe til undervisningen samt en PC, tablet eller smartphone.

Tilmelding og pris
Du tilmelder dig ved at skrive en mail til mig på yvonne.miller@gmail.com og betale 295 kr. enten via MobilePay på 51923602 eller på konto: 8401 0001088733.

Håber vi ses til denne skønne forårsrengøring!

%d bloggers like this: