Yin Yoga Massage

Den dejligste gave du kan give dig selv og dit nervesystem!

Yin Yoga Massage er en særlig form for behandling med fokus på åndedrætsbevidsthed, blide stræk af kroppens bindevæv gennem forskellige yin yogastillinger. Jeg guider og støtter dig blidt ind og ud af en række yogastillinger og hjælper dig med at holde dem, så du kan give dig hen til oplevelsen og afspændingen.

Mærk den helende kraft i at give slip

Behandlingen varer 60 eller 90 min., så der er god tid til at komme hele kroppen igennem eller gå mere i dybden med enkelte områder efter behov. Netop det rolige tempo, de blide yogastræk og stimulering af meridianer gennem akupressur, tryk og stræk åbner op for åndedrættet, regulerer dit nervesystem og løsner spændinger i kroppen.

Yin Yoga Massage er en invitation til din krop, dit væv og dit nervesystem om at give slip på spændinger og mærke den helende kraft, der ligger i netop det. Behandlingen foregår i samarbejde og dialog, så du hele tiden er med på, hvad der skal ske og er med til at finde de bedste stræk i din krop.

Det praktiske

Yin Yoga Massage er en 1 til 1 velværebehandling, der foregår fuldt påklædt i tøj du kan bevæge dig i.

Behandlingen varer 90 min. og foregår på gulvet og indeholder forskellige skønne siddende og liggende yin yogastillinger, samt en dejlig ansigtsmassage og vejrtrækningsteknikker.
Derudover foretager jeg blide stræk og tryk med hænderne, når du er i stillingerne.

COVID-19: Under ansigtsbehandlingen har jeg maske på, og beholder den på under hele behandlingen, hvis du ønsker det. Der bliver selvfølgelig også sprittet af efter alle kunstens regler og aflyst, hvis du eller jeg har symptomer på sygdom.

Bestil tid til egenomsorg

Du kan bestille en tid ved at skrive til mig på yvonne.miller@gmail.com eller en sms på 51923602. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på min adresse i Aalborg.

Pris

  • 1 behandling a 90 min. 585 kr.
  • 1 behandling a 60 min. 450 kr.

Gavekort
Du kan også give dig selv eller en du holder af et gavekort til en Yin Yoga Massage på enten 60 min. eller 90 min.

Du bestiller det ved at skrive til mig på yvonne.miller@gmail.com eller en sms på 51923602. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.


Anbefalinger

“Hvis du vil give dig selv en gave, skal du prøve yin yoga massage hos Yvonne.
Det var 90 minutter med ren selvforkælelse for både krop og sjæl. Kroppen blev gennemarbejdet fra blid ansigts- og nakkemassage og ned gennem hele kroppen med blide stræk og tryk. Alt foregår i forskellige liggende og siddende stillinger på måtten og med et meditativt fokus på åndedrættet.

Yvonne guider dig blidt og kompetent gennem det hele. Det var virkelig en skøn oplevelse, der gav en helt fantastisk ro i hele kroppen, og som jeg ser frem til at gøre en anden gang.”

Tine Steen Larsen 

“Jeg har lige oplevet Yin Yoga Massage hos Yvonne Miller, og jeg mærker at min krop og mit sind føles i ro og i komplet balance.

Hele min krop er, bid for bid, blevet strukket og blidt berørt og, som fundament har mit åndedræt fungeret dybt og optimalt. Det var en oplevelse af helhed, tryghed og samarbejde.

Jeg var aktiv, men stadig rolig modtagende. Yvonnes hænder var tydelige i berøringen, og hendes stemme guidede mit åndedræt og min vej ind i og ud af bevægelserne. Yvonnes viden, hænder og sanselighed i samspil med min krop og mit åndedræt var en fuldendt oplevelse.”

Mette Lykkegaard
%d bloggers like this: